Mogelijkheden van onze haal- en brengservice

 

Heeft uw auto een technisch mankement waardoor u niet meer naar ons car center in Utrecht kunt rijden, dan kunt gebruik maken van onze haal- en brengservice. Dit is natuurlijk ook mogelijk als de auto voor onderhoud, een reparatie of APK keuring naar de garage moet, maar u geen tijd en mogelijkheid heeft de auto te brengen en te wachten terwijl onze monteurs bezig zijn.

Onze haal- en breng service geeft u de mogelijkheid uw dag zelf in te delen. U hebt niet meer te maken met onnodig tijdverlies en wachttijden omdat wij de auto ’s ochtends ophalen en weer voor uw deur (op iedere gewenste locatie) afleveren in de loop van de dag. Handig als u overdag geen tijd hebt tijdens kantooruren, aangezien u gewoon kunt doorwerken. Bovendien hoeft u geen vervangend vervoer te regelen.

 

Het inplannen van de haal- en brengservice

Een afspraak maken voor de haal- en brengservice kunt u telefonisch of via onze website. In overleg spreken we een dag en tijd af die u goed schikt. Of uw auto nu periodiek onderhoud nodig heeft, of het niet meer mogelijk is deze zelf naar de garage te rijden, wij nemen u de zorgen hierover uit handen. Door de haal- en brengservice kunt u flexibel uw dag indelen zonder rekening te moeten houden met het wegbrengen, wachten tijdens de werkzaamheden in de werkplaats en weer ophalen van de auto. Onderhoud of reparatie aan uw auto kunt u natuurlijk altijd combineren met het laten poetsen van de buitenkant, polijsten van de koplampen of reinigen de autobekleding.