Uw auto laten polijsten in Utrecht

 

Bij Car Center Point in Utrecht kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht om hun auto of bedrijfswagen te laten polijsten. Het polijsten van een auto met polijstpasta kan gezien worden als de uiterlijke verzorging van een voertuig en heeft drie functies. Ten eerste behoudt de lak van de auto door het polijsten zijn oorspronkelijke kleur en mooie glans. Bovendien voorkomt regelmatig polijsten roestvorming aan het carrosserie die kan ontstaan door weersinvloeden zoals pekel en hagel. Ook in het geval van krassen op of schade aan zullen wij onze uiterste best doen deze te verwijderen.

Bij polijsten wassen wij eerst de auto, waarna oude waslagen worden verwijderd. Hierna schuren we de auto licht op, zodat de lak weer egaal is. Het vervolgens aanbrengen van een nieuwe waslaag geeft de lak zijn glans terug en zorgt ervoor dat licht weer goed gereflecteerd wordt.

 

Tips om de lak na het polijsten mooi te houden

Wilt u dat uw auto zijn waarde behoudt, dan is regelmatig goed onderhoud nodig. Niet alleen kunnen wij bij ons car center in Utrecht een auto polijsten, wij kunnen deze ook zowel aan de binnen- als de buitenzijde grondig schoonmaken en technisch weer in orde maken. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de prijs van het polijsten van een auto kunt u via de website of telefonisch contact opnemen. Na het polijsten van uw auto geven we u graag nog enkele tips om de laklaag mooi te houden. Tips zijn bijvoorbeeld het wassen van de auto met de hand met een spons aangezien de borstels van wasstraten krassen kunnen geven (helaas ook als u een programma kiest met daarin polijsten), en – als u de auto niet overdekt kunt stallen – zo weinig mogelijk in het direct zonlicht en onder bomen.