Snelle en goedkope APK in Utrecht

Is het tijd voor de APK keuring van uw auto? Het RDW houdt u op de hoogte wanneer uw auto APK gekeurd moet zijn. Ook kunnen wij als autogarage vrijblijvend een APK check uitvoeren aan de hand van uw kenteken. Wettelijk is vastgesteld wanneer een APK keuring uitgevoerd dient te zijn. Voor een personenauto geldt dat de eerste maal na vier jaar is, vervolgens is de vervaldatum voor de APK keuring tweemaal na twee jaar en daarna ieder jaar. Als de APK keuring verlopen is en deze te laat wordt uitgevoerd riskeert u een boete van het RDW. Zowel telefonisch als via de website kunt u informeren naar de mogelijke data van een APK keuring, waarbij wij u ook graag meer informatie geven over de kosten.

Professionele autogarage voor APK keuring en onderhoud

De APK-keurmeesters van onze autogarage in Utrecht testen of uw auto voldoet aan een aantal keuringseisen op het gebied van veiligheid- en milieueisen die de wet aan een APK keuring stelt. Terwijl de APK keuring van uw auto in de garage wordt uitgevoerd, kunt u onder het genot van een kopje thee of koffie in onze gastruimte wachten.

Ook al is de APK keuring door een professioneel en betrouwbaar garagebedrijf uitgevoerd, dan wil dat nog niet zeggen dat u de garantie heeft het hele jaar met een gerust hart met uw auto de weg op te kunnen. Regelmatig onderhoud is erg belangrijk, daarom krijgt u bij Car Center Sidi bij een grote onderhoudsbeurt de APK keuring gratis.